Трехслойный заварной пирог

0 / 5 (0 голосов)

Трехслойный заварной пирог

Сахарную пудру посеять и перетереть с желтками добела. Затем добавить масло, воду, ванильный сахар и перемешать. Добавить просеянную муку и соль. Перемешать и постепенно ввести теплое молоко, тщательно перемешать. В отдельной посуде взбить белки и добавить сахар. Белоки ввести в тесто и выложить на выстеленную бумагой форму для выпечки. Выпекать при 150*С — 80 минут. Готовый пирог полностью охладить и посыпать пудрой.

Сахарная пудра 75 г.Яйца 3 шт.Масло растительное 70 г.Вода 12 мл.Ванильный сахар 10 г.Мука 85 г.Соль 1/4 ч.л.Сахар 20 г.Молоко 360 мл.

Источник: videocooking.ru

3 комментариев

  1. click for more info Ответить

    I simply want to say I am just all new to weblog and really enjoyed this page. Very likely I’m planning to bookmark your site . You surely come with fantastic articles and reviews. Thank you for sharing with us your web-site.

  2. John Deere Technical Manuals Ответить

    Things i have seen in terms of computer memory is the fact there are technical specs such as SDRAM, DDR and many others, that must match the features of the motherboard. If the personal computer’s motherboard is fairly current while there are no operating-system issues, changing the memory literally takes under sixty minutes. It’s one of several easiest personal computer upgrade techniques one can picture. Thanks for giving your ideas.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − 1 =

13 + тринадцать =